Barion Pixel
egyedi gyerekszoba dekoracio

 Gyerekszoba dekorációk

Egyedi gyerekszoba dekorációk andrejkától – az andrejka dekorműhelyben találkozhatsz szende nyuszival, mókás mosómacival, vagy bájos alpakával, akik képkeretben illetve faágon lógva várják, hogy beköltözzenek hozzátok a gyerekszobába. 🙂 Sőt, ha babaköszöntőre vagy hivatalos és éppen ajándékot keresel, vagy csak szeretnéd meglepni kismama barátnődet, akkor is jó helyen jársz.

Termékeimből egyelőre csak egy-egy darab áll rendelkezésre, így ha valamelyik megtetszett, de lemaradtál róla, akkor leterheltségtől függően 7- 14 napos határidővel tudom vállalni az elkészítését. Amennyiben valami teljesen egyedi, személyre szólót szeretnél, akkor vedd fel velem a kapcsolatot és igyekszem megvalósítani.  Az egyedi megrendelésre készülő gyerekszoba dekorációk elkészítési ideje 7-21 nap. Az előállítás során olyan anyagokkal (gyurma, ragasztó, festék, lakk, filctoll) dolgozom, melyek egészségre ártalmas összetevőket nem tartalmaznak.

Mivel minden egyes termékem kézzel készül, ezért nincsen két teljesen egyforma, legfeljebb csak nagyon hasonló, tehát nem „gyári” kinézetűek. A figurák száradásnál kissé elgörbülhetnek, felületükön mélyedések lehetnek, ezt kérlek vedd figyelembe a rendelésnél.