Barion Pixel
egyedi kalligrafikus ulteto

Alternatív esküvői ültetőkártyák

Kalligrafikus esküvői ültetőkártyák másképp? Ma már nagyon sokféle ültetőkártya található a piacon, a legkülönbözőbb anyagokból, formákban és színekben. Én olyan kerámia csempécskére emlékeztető kalligrafikusan megírt, alternatív „ültetőkártyákat” készítek, melyeket úgy alakíthatsz, hogy összhangban legyen az esküvő stílusával, legyen az pajtában tartott, erdei, bohém vagy letisztult. Ezeket az ültetőket a vendégek is szívesen megtartják majd emlékbe, sőt egyben köszönőajándék is lehet. Többféle színből és formából tudsz választani, illetve kiegészítheted szaténszalaggal vagy bojttal a még különlegesebb hatás érdekében.

Mivel minden egyes termékem kézzel készül, ezért nincsen két teljesen egyforma, legfeljebb csak nagyon hasonló, tehát nem „gyári” kinézetűek. A gyurmaformák száradásnál kissé elgörbülhetnek, felületükön mélyedések lehetnek, ezt kérlek vedd figyelembe a rendelésnél.

Vagy

Ha kevesebbet szánnátok az ültetőkre, vagy egyszerűen csak a papírból készültek tetszenek, viszont nem szeretnétek lemondani a kézzel írt kártyákról, akkor erre is van lehetőségetek. Választhattok minőségi művészpapírt, ami lehet fehér, vagy színes, egyenes vagy tépett szélű, natúr vagy festett, fityegővel vagy anélkül, hagyományos formájú vagy csak egy keskeny csík. A kézzel írt/festett ültetőkártyák szépségét és különlegességét az adja, hogy minden egyes darab más és más, ez pedig egyediséget kölcsönöz a megjelenésüknek.

Sőt, ha már máshol beszereztétek az „ültetőnek valót“ amibe beleszerettetek, de nincs aki megírja őket, akkor hozott anyagra is vállalok írást, legyen az kő, papír, (olló :D), fa, levél,  bármi ami írható. 🙂

Minimális rendelésszám minden esetben 20 db és leterheltségtől függően a megrendeléstől számított 14-21 napon belül készülnek el.